Majvillan

I det Svenska tapetföretaget Majvillan hittar du både grafiska former och figurativa motiv i lugna färgval. Majvillans tapeter trycks hos Sveriges äldsta tapettillverkare där man kombinerar traditionellt hantverk med ny teknik för att göra processen så miljövänlig som möjligt. 


June Honey Beige
875 kr
Copenhagen Beige Pink
875 kr
Old Garden Plum
875 kr
Old Garden Dusty Rose
875 kr
June Sandy Lilac
875 kr
June Saga Green
875 kr
June Mindfuk Grey
875 kr
Tomoko Turquoise
795 kr
Tomoko Grey
795 kr
Sweet Cotton Pink
795 kr
Sweet Cotton Grey
795 kr
Sugar Tree Turquoise
795 kr
Sugar Tree Grey
795 kr
Dollhouse Sunny Pink
875 kr
Dollhouse Soft Lilac
875 kr
Dollhouse Wool White
875 kr
Oak Greige Blue
875 kr
Oak Beige
875 kr
Leya Grey
795 kr
Stardust Soft Grey
795 kr
My Farm Soft Pink
795 kr
My Farm Stone Blue
795 kr
Apple Garden Grey
795 kr
Estelle Khaki
795 kr
Dragon Sky Pink
795 kr
Dragon Sky Grey
795 kr
Dragon Sky Dark Blue
795 kr
Cherry Valley Yellow
795 kr
Cherry Valley Green
795 kr
Cherry Valley Pink
795 kr
Cherry Valley Grey
795 kr
Apple Garden Green
795 kr
Alice Turquoise
795 kr
Alice Pink / Yellow
795 kr
Alice Grey
795 kr
Alice Candy
795 kr
Twinkle Dusty Lilac
795 kr
Twinkle Mud Grey
795 kr

Hållbara barntapeter från Majvillan

Majvillan är ett omtyckt tapet varumärke både för de stora och små. I största utsträckning skapar de barntapeter men där finns även mönster som passar till övriga hemmet där pasteller och ljusa toner sätter prägel. Majvillan är skapat av designern Charlotta Sandberg som tidigare jobbat på Sandbergs tapeter. Tankarna bakom tapet designen är att ge en lätt och ljus känsla av vår.
Charlotta Sandberg designar tapeterna på ett vis som gör att tapeterna blir hållbara över längre tid med lugna färger som grått, vitt och pasteller. De olika designerna karakteriseras av både grafiska former och figurativa motiv. Majvillans tapeter tillverkas i Sveriges äldsta tapetfabrik, med färger som är vattenbaserade och helt fria från gifter och PVC.

Tillbehör till Majvillan tapeter

Visste du att det finns matchande bäddset, filtar och kuddfodral till utvalda tapeter från Majvillans kollektioner. Kontakta gärna oss för mer info angående Majvillans textilier. Textilierna är producerade av 100% ekologisk bomull och är GOTS certifierade. Hela produktionen sker med hänsyn till miljö och bra arbetsvillkor.

Vad är Majvillan tapeter?

Majvillan tapeter är ett svenskt varumärke som tillverkar tapeter med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Deras tapeter är gjorda av återvunnet material och trycks med miljövänliga färger och lim. Majvillan erbjuder ett brett utbud av tapeter i olika färger, mönster och stilar, från enkla och enfärgade tapeter till mer dekorativa och mönstrade tapeter. Deras tapeter passar bra för både hem och offentliga miljöer, och kan användas i alla rum i huset. Majvillan tapeter är lätta att installera och kan enkelt tas bort utan att skada väggen. De är också lätta att rengöra och hålla ren, vilket gör dem till ett bra val för personer med barn eller husdjur. Majvillan tapeter är ett bra val för den som vill ha hållbara och miljövänliga tapeter som kan förhöja utseendet på hemmet. Deras tapeter är också ett bra alternativ för den som vill kunna ändra tapeterna oftare utan att behöva oroa sig för att det ska skada väggarna eller vara för komplicerat att installera.

Goda tankar kring renoveringar av barnrum - Majvillan är ett bra val!

När det är dags att renovera i våra barnrum väljer vi alltid produkter med omsorg och produkter som är skapade med bra hållbarhet och även där miljötänk är i stort fokus. Att inreda och skapa ett barnrum är ett spännande projekt och ibland även början på något nytt. Majvillans tapeter är väl omtyckta av både barn och föräldrar.
Önskar du hjälp med att räkna ut antalet rullar du behöver är du välkommen att ta kontakta oss per mail eller telefon.